Thursday, July 5, 2012

2D 1N di Gold Coast Morib..seronok tak terkata


first of all,saya nak thanks to MyDeal sebab inilah kali pertama kami dapat pergi ke GCM dengan harga yang WOW MURAH sangat teman-teman...tapi offer ni dah habis dah di mydeal...dengan harga yang murah,dapat lah kami sekeluarga pergi bercuti bersama-sama untuk pertama kalinya walaupun kami pergi masa waktu bekerja.adik-beradik saya semua mengambil cuti untuk pergi ke sana.Saya tak perlu apply cuti pun sebab saya adalah bos..tehee...
read more


a little bit about this offer
rm185 untuk 2 orang bagi 2h 1m
dapat dinner dan breakfast untuk 2 orang,
2 tiket untuk water theme park...
berbaloi tak untuk rm185?
saya dapat bilik ini..ada yang lagi best..

best woo bagi yang nak pergi honeymoon ditambah dengan yang dibawah pulak...

jacuzzi,u make me want to buy u lahh...

one happy family at GCM =)

time ni kami baru sampai,tapi tak dapat check in bilik since ramai yang belum check out,so kami ambil peluang snap pictures,sampai pukul 7.15malam baru boleh check ini..aduss...

lepas dinner,pergi jenjalan cari pemandangan yang cantik dan menghirup udara  waktu malam...

makan tak ingat,nak amik banyak jer..semua makanan resort ni sedapp..tu yang ambil banyak-banyak...



bersedia.....

ada syokk? gambar dari samsung galaxy S3 k,tu yang cantik je picnye, kalau setakat c503 tak dapat nya...

kononnya macam faizal tahir la kann..LOL



that's all from me about GCM....THANKS TO MYDEAL... =)


No comments:

Post a Comment