Tuesday, July 10, 2012

Nippon Paint Momento...stylo..




bestnya kalau dapat cat bilik saya macam ni,sure tak mo bangun

this entri dapat ilham masa terlihat iklan nippon paint pada minggu lepad di tv3,pertama kali tengok terus jatuh cinta .nippon malaysia dah memperkenalkan cat ini sejak tahun lepas, baca artikel ini

 


 cat momento(cat kertas dinding 3 dimensi)  nie terbahagi kepada 4 iaitu Elegant, Sparkle Pearl, Sparkle Silver dan Sparkle Gold.  Nak mengecat menggunakan cat ni ada alat nya yang tersendiri, macam kat bawah ni



orite,ini contoh cara mengecat menggunakan cat momento..enjoyss








sesiapa yang inginkan kelainan untuk rumah sempena raya ni,boleh la mencubanya..good luck..
harga nya agak berpatutan sebab hasilnya yang cantik iaitu rm105 untuk setin.. =)

2 comments: